Tanie rozmowy z komorki do Polski

Czyli wszystko co nie mieści się w pozostałych kategoriach

Tanie rozmowy z komorki do Polski

Postprzez malina » Sob 30 Sie, 2008

Jesli czesto dzwonicie do rodziny Polski to mam dla was mysle ze ciekawa informacje. Na rynku pojawil sie nowy operator tanich polaczen do Polski. Firma nazywa sie Mo-Call i oferuje polaczenia do Polski za jedyne 0,021 euro. Wystarczy tylko zarejestrowac sie na stronce mo-call.pl i sciagnac darmowe oprogramowanie na swoja komorke. W ramach promocji kazdy nowy uzytkownik dostaje darmowy kredyt 3.5 euro na przetestowanie uslugi.
Dzieki tej usludze mozna dzwonic bezposrednio bez zadnych numerow dostepowych, zdrapek czy ukrytych oplat nie zmieniajac karty sim :-)
malina

Miejscowość: Ukraina

Postprzez filippo » Nie 28 Wrz, 2008

Ja tez korzystam z tej uslugi mo-call.pl i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony. Nie ma tu zadnych ukrytych kosztow, a po zarejestrowaniu polaczenia wykonuje sie bardzo szybko, bez zadnych innych numerow dostepowych lub zdrapek. No i chyba to co najwazniejsze - w porownaniu z innymi operatorami usluga faktycznie pozwala na bardzo tanie polaczenia.
Pozdrowionka
:-)
filippo

Miejscowość: caly swiat

Postprzez Bolek » Nie 30 Lis, 2008

W zwiazku z tym, ze wiele osob zadaje mi podobne pytania, to dodam, ze na za posrenictwem tej stronki www.mo-call.com/pl mozna porozmwiac z konsutantem (24h/dobe), zarejestrowac sie, sciagnac oprogramowanie. I od razu podkreslam, ze nie ma nic skomplikowanemu w zainstalowaniu programu. Praktycznie to sie samo robi :-)
Bolek

Miejscowość: Lw

Postprzez Dana » Pon 15 Gru, 2008

Bolek, piszesz ze nie ma nic skomplikowanego w zainstalowaniu tego programu? To informacja rowniez dla kobiet?:-) Bo ja jestem slaba w te klocki. No i o co chodzi z mozliwoscia sprawdzania rachunku na biezaco? DOstaje sie swoje konto? takie jak pocztowe np?
Pozdr!
Dana

Miejscowość: S

Wróć do Off-topic

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość